Instant Gaming EU
 
 

Cthulhu Saves the World

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ieders favoriete kosmische entiteit vecht om de werkelijkheid te redden in Cthulhu Saves the World, een maffe 8-bit RPG van de makers van Breath of Death VII. Een tongue-in-cheek kijk op RPG's, het spel volgt de Grote Oude zelf, Cthulhu, als de onwaarschijnlijke held op een grote zoektocht. Hoewel voorbestemd om de wereld te vernietigen, zijn zijn krachten gestolen door een machtige tovenaar, en de enige manier om de vloek op te heffen is om een held te worden. Om de wereld te vernietigen, moet hij haar eerst redden!



    Zonder je krachten heb je meer dan jezelf nodig om je zoektocht te volbrengen en te vechten tegen zombies en draken. Reis van stad naar stad en verzamel andere helden om naast je te vechten, zoals de Rode Magiër Umi, het gevoelige zwaard Sharpe, de gotische Zwarte Magiër Oktober, de buitenaardse kat Paws, de oude en seniele Witte Magiër Dacre en een hervormde demon-draak, Ember.



    Ga de strijd aan met je vijand in turn-based gevechten. Gebruik magie of vechtkunst om ze uit te schakelen, XP te verdienen en je level te verhogen. Als Cthulhu kun je ze zelfs tot waanzin drijven. Wees voorzichtig - met elke beurt die voorbijgaat, worden je vijanden steeds sterker, dus je hebt er alle belang bij om ze snel te verslaan.



    Je kunt Cthulhu Saves the World ook in verschillende moeilijkheidsgraden spelen. In de Highlander-modus kun je elk gevecht met slechts één personage spelen, terwijl je in de Cthulhu's Angels-modus nieuwe personages, eindbazen en dialogen krijgt voor een heel nieuw spel. Het is zo leuk dat het gekmakend is!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Cthulhu Saves the World

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Cthulhu Saves the World

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief