Instant Gaming EU
 
 

Iratus: Lord of the Dead - Supporter Pack

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het veelgeprezen turn-based rollenspel van Daedalic Entertainment heeft door de jaren heen veel fans geboeid. De kwade en boze necromancer helpen zijn verloren macht terug te krijgen is altijd een uitdagende taak. Tijdens je eindeloze sessies om een machtig leger van minions te verzamelen die je vijanden kunnen verslaan, moet je niet alleen geschikte ondode dienaren vinden, maar ze ook krachtiger maken met verschillende artefacten en lichaamsdelen. Dat is de weg van de necromancer in Iratus: Lord of the Dead.



    Alle fans kunnen hun gameplay nu uitbreiden met een nieuwe minion en veel extra goodies dankzij de Iratus: Lord of the Dead - Supporter Pack, een addon met de soundtrack van het spel, exclusieve skins voor alle minions, en een nieuwe ondode die zich bij je leger voegt: de infested. Bij de uitbreiding zit ook de officiële strategiegids voor Iratus: Lord of the Dead, die vol staat met kennis en waardevolle ideeën waarmee je je leger op de meest efficiënte manier kunt opbouwen.



    Iratus: Lord of the Dead - Supporter Pack Hiermee kun je je spel naar een nieuw niveau tillen om de opperste necromancer te worden.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Iratus: Lord of the Dead

    Beste prijzen voor Iratus Lord of the Dead Supporter Pack

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Iratus: Lord of the Dead - Supporter Pack

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief