BG PPC IG EN
 
 

Landlord's Super

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het Groot-Brittannië van de jaren tachtig is zeer geschikt om je eigen huisrenovatiebedrijf op te zetten en te laten groeien. Maak je handen vuil en word rijk in Landlord's Super, een open-wereld bouwsimulator waar je hard moet werken om aan het eind van de dag een frisse pint bier te kunnen drinken in de plaatselijke pub. Neem een lening van de bank, koop een goedkoop pand in het fictieve graafschap West Berklands en maak er een plek van die je aan de plaatselijke bevolking kunt verhuren om goed geld te verdienen.



    In Landlord's Super zul je alles zelf moeten doen. Je kunt een gebouw met bakstenen en mortel uit de grond stampen als je daarvoor kiest, of een oud gebouw nieuw leven inblazen. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je genoeg geld hebt om het gebouw af te maken en in te richten om het aantrekkelijk te maken voor de huurders. Houd in gedachten dat jij de huisbaas bent, dus je zult alles zelf moeten repareren als er later problemen opduiken. Landlord's Super haalt inspiratie uit de Engelse cultuur om een meeslepende open-wereld ervaring te leveren. Het spel bevat een gedetailleerd bouwsysteem dat perfect is voor degenen die graag al het werk zelf doen.



    Als je uit je caravan wilt verhuizen en met pensioen wilt gaan in een prachtig huis, zorg er dan voor dat je je huurders tevreden houdt zodat ze niet te laat zijn met de huur in Landlord's Super.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Landlord's Super

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Landlord's Super

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief