Eneba COM
 
 

Wild Terra 2: New Lands

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Wild Terra 2: New Lands is een meeslepende MMORPG in een uitgestrekte middeleeuwse fantasiewereld. Sluit je aan bij duizenden andere spelers en verken uitgestrekte regio's vol bossen, ruïnes, grotten en kerkers. De wereld van Wild Terra 2 wordt bestuurd door de spelers. Het spel heeft geen vooraf bepaalde klassen. Je creëert je personage en stijgt met elke vaardigheid die je maar wilt. Of je nu de beste ambachtsman of een legendarische held wilt worden, het zal tijd en moeite kosten, maar je kunt kiezen wat je wilt zijn, zoals bouwvakker, smid, visser, heler, alchemist, bakker, zeeman, leerlooier, handelaar, boer, juwelier en meer.



    Ga alleen op avontuur of vorm groepen en gilden om grotere uitdagingen aan te gaan. Een vastberaden groep avonturiers kan genoeg zijn om een kerker vol monsters te ontruimen, maar je hebt meer mensen nodig om een raid te voltooien en tegen machtige eindbazen te vechten. Kies uit een groot aantal actieve en passieve vaardigheden en kies je favoriete wapens. Hoe meer je ze gebruikt, hoe beter je wordt in gevechten. Wild Terra 2: New Lands bevat een grote verscheidenheid aan PvE- en PvP-zones waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen, schatten kunt zoeken en waardevolle crafting-materialen kunt verzamelen. Of je de kostbaarheden die je verzamelt gebruikt om uitrusting te kopen of zelf leert knutselen is helemaal aan jou.



    Wild Terra 2: New Lands wordt gespeeld in een isometrisch beeld en lijkt op spellen als Lost Ark. Combat is actiegericht en niet gericht en vereist een goede combinatie van strategie, positionering en timing om te slagen en je vijanden te verslaan.



    Ben je klaar voor een spannend avontuur vol uitdagingen? De wereld van Wild Terra 2: New Lands wacht op je.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Wild Terra 2 New Lands

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Wild Terra 2: New Lands

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief