Instant Gaming EU
 
 

Aquarium Designer

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Aquarium Designer Het spel is ontwikkeld door Sigur Studio en laat de gamer in de huid kruipen van een professionele aquariumontwerper - als je er ooit van gedroomd hebt om er in het echt een te worden, dan is dit je kans!



    Van rif tanks met levend koraal en kleurrijke vissen tot zoutwater diepe oceanen gevuld met maanvissen en zeepaardjes, Aquarium Designer geeft je alle tools om zowel exotische als realistische habitats te creëren. Je hebt volledige controle over elk detail - kies uit tientallen soorten om je tank te bevolken, maak unieke aquascapes met behulp van rotsen, planten en drijfhout; koop aangepaste apparatuur zoals pompen of filters voor optimale waterparameters. U kunt zelfs decoraties toevoegen zoals verzonken schatkisten die kinderen van alle leeftijden zeker zullen plezieren! Houd de uitgevoerde watertests bij, evenals de voedselvoorraden voor elke individuele bewoner - geen twee tanks zullen hetzelfde zijn omdat spelers hun ontwerpen op meerdere manieren kunnen mengen. Naarmate het spel vordert komen er meer objecten beschikbaar, waaronder complexere bewoners zoals haaien of roggen, die speciale zorg nodig hebben, maar spelers belonen met een prachtig uitzicht als ze eenmaal gewend zijn aan hun nieuwe huis.



    Op dit moment biedt Aquarium Designer zowel een Creative Mode als een Survival Mode. In de eerste kun je je creativiteit kwijt om het aquarium van je dromen te ontwerpen, terwijl je in de tweede zorgvuldig met de middelen moet omgaan om de bewoners in leven te houden. Of je nu een beginner of een pro bent, Aquarium Designer zorgt zeker voor urenlang plezier en ontspanning.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Aquarium Designer

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Aquarium Designer

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief