Instant Gaming EU
 
 

Trollhunters: Defenders of Arcadia

  • PC
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Trollhunters: Defenders of Arcadia is een action-adventure platformer game geïnspireerd op de Netflix animatieserie Trollhunters. In dit spel nemen spelers de rol aan van Jim Lake Jr., een tienerjongen en de Trollhunter die het stadje Arcadia moet verdedigen tegen een kwade kracht die het bestaan ervan bedreigt.



    Het spel speelt zich af in een prachtig ontworpen 3D-wereld waarin spelers verschillende locaties verkennen, waaronder bossen, grotten en kastelen, en het opnemen tegen trollen en andere vijanden. Gedurende het spel moeten spelers puzzels oplossen en artefacten verzamelen om verder te komen in het verhaal, dat geïnspireerd is op de serie en er op voortborduurt.



    De gameplay van Trollhunters: Defenders of Arcadia is eenvoudig te leren maar uitdagend om onder de knie te krijgen, met snelle gevechten gecombineerd met platform- en verkenningselementen. Het spel biedt ook een reeks gevechtstechnieken en speciale bewegingen, zoals zwaardvechten en magische spreuken, om vijanden te verslaan en verder te komen in het spel.



    De graphics van Trollhunters: Defenders of Arcadia zijn levendig en kleurrijk en doen denken aan de geest van de animatieserie. De personages en omgevingen zijn prachtig gedetailleerd en ontworpen, waardoor het spel visueel boeiend en spannend is om te spelen.



    Bovendien is het spel voorzien van een boeiende soundtrack die de spelers onderdompelt in de wereld en de sfeer van het spel. De voice acting, verzorgd door de originele cast van de serie, voegt diepte toe aan het spel en versterkt de band van de speler met de personages en het verhaal.



    Over het geheel genomen is Trollhunters: Defenders of Arcadia een boeiend en meeslepend actie-avonturenspel waarvan fans van de serie en het genre zullen genieten. De unieke verhaallijn, charmante graphics en epische soundtrack van het spel maken het een must-play voor iedereen die actie-avontuur wil beleven in een kleurrijke, magische wereld.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Trollhunters Defenders of Arcadia

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Trollhunters: Defenders of Arcadia

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief