Instant Gaming EU
 
 

Road Maintenance Simulator

  • PC
  • PS5
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Road Maintenance Simulator is een spel voor gamers die eens iets anders willen proberen. In deze unieke simulator neem je de rol aan van beheerder en onderhouder van wegen en bruggen in verschillende omgevingen. Je moet wegenbouwprojecten beheren, beschadigd wegdek repareren, bruggen bouwen, en nog veel meer, terwijl je je budget in de gaten houdt.



    De gameplay van de Road Maintenance Simulator richt zich vooral op middelenbeheer. Je moet het geld verstandig verdelen over de verschillende projecten die tijdens het spel aan bod komen. Bovendien moet je uitkijken voor ongelukken of rampen die onderweg kunnen gebeuren; dit kan van alles zijn, van een kapotte brug tot overstromingen door zware regenval.



    Over het geheel genomen biedt Road Maintenance Simulator spelers een meeslepende ervaring als ze proberen hun wegen en bruggen te onderhouden en tegelijkertijd de middelen effectief te beheren. De uitdaging ligt in het balanceren van meerdere taken tegelijk, terwijl je ook rekening houdt met potentiële risico's zoals natuurrampen of ongelukken met voertuigen onderweg. Met zijn realistische graphics en intuïtieve besturing zal Road Maintenance Simulator zeker voor uren speelplezier zorgen voor gamers die op zoek zijn naar iets nieuws.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Road Maintenance Simulator

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Road Maintenance Simulator

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief