Instant Gaming EU
 
 

CarX Drift Racing Online

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    CarX Drift Racing Online is een simulatie race spel ontwikkeld en uitgegeven door CarX Technologies. Het spel werd in 2017 uitgebracht voor Microsoft Windows en later op PlayStation 4 en Xbox One.



    In CarX Drift Racing Online, spelers nemen controle van verschillende sportwagens en concurreren in drifting races tegen andere spelers. Het spel biedt een verscheidenheid aan spelmodi, waaronder solo-uitdagingen, online multiplayer en ghost-modus.



    De gameplay in CarX Drift Racing Online draait om driften. Spelers moeten de kunst van het driften door scherpe bochten beheersen door de hoek, snelheid en remmen van de auto te controleren. Het spel bevat ook verschillende circuits, elk met unieke uitdagingen, bochten en mogelijkheden om te driften.



    De graphics in CarX Drift Racing Online zijn indrukwekkend, met realistische automodellen en prachtige omgevingen. Het geluidsontwerp is ook opmerkelijk, met motorgeluiden en bandengekrijs die de meeslepende ervaring van het spel versterken.



    Het spel beschikt over een uitgebreid aanpassingssysteem, waarmee spelers de prestaties en het uiterlijk van hun auto naar wens kunnen aanpassen. Het spel biedt ook een progressiesysteem, waarbij spelers ervaringspunten en in-game valuta verdienen om nieuwe auto's, onderdelen en speltypen vrij te spelen.



    Een van de unieke kenmerken van CarX Drift Racing Online is de spookmodus. In het spel kunnen spelers hun beste drifts opnemen en het vervolgens opnemen tegen de ghost cars van andere spelers. Dit speltype voegt een competitie-element toe en laat spelers van elkaar leren om hun driftvaardigheden te verbeteren.



    Al met al is CarX Drift Racing Online een onderhoudend en uitdagend racespel dat een meeslepende driftervaring biedt. De indrukwekkende graphics, het realistische geluidsontwerp en de unieke spelmodi maken het een must voor fans van het genre.

    Lees verder

    Beste prijzen voor CarX Drift Racing Online

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over CarX Drift Racing Online

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief