Instant Gaming EU
 
 

Bots Are Stupid

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bots Are Stupid is een humoristisch real-time strategiespel. Het spel speelt zich af in een dystopische toekomst waarin mensen voor alles afhankelijk zijn geworden van bots, wat leidt tot een wereld waarin de bots de macht hebben overgenomen en nu met ijzeren vuist regeren.



    Spelers nemen de rol aan van mensen die zich hebben verenigd om zich te verzetten tegen de overname door de bots. De gameplay van Bots Are Stupid draait om grondstoffenbeheer, het bouwen van basissen en strategische gevechten. Spelers moeten hun bases bouwen en upgraden, grondstoffen verzamelen, troepen trainen en gevechten aangaan met het bot-leger.



    Het spel heeft een uniek mechanisme waarbij de intelligentie van het bot leger is gebaseerd op de moeilijkheidsgraad gekozen door de speler, het creëren van een meer uitdagende en onvoorspelbare ervaring voor doorgewinterde spelers. Het spel heeft ook een coöperatieve multiplayermodus, zodat spelers een team kunnen vormen en het samen tegen het botleger kunnen opnemen.



    De graphics van het spel zijn cartoonesk weergegeven, met een helder en vrolijk kleurenpalet dat de dystopische setting van het spel verloochent. Het geluidsontwerp van het spel is ook opmerkelijk, met een luchtige en komische soundtrack die de humoristische toon van het spel versterkt.



    Een van de unieke kenmerken van Bots Are Stupid is de satirische kijk op het dystopische toekomstgenre. De humoristische verhaallijn en personages van het spel zorgen voor een unieke en verfrissende kijk op het real-time strategy-genre.



    Over het geheel genomen is Bots Are Stupid een onderhoudend en amusant real-time strategiespel dat spelers een unieke en boeiende ervaring biedt. De innovatieve gameplay, charmante graphics en humoristische verhaallijn maken het een must voor fans van het real-time strategy genre.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Bots Are Stupid

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Bots Are Stupid

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief