Instant Gaming EU
 
 

Flying Tigers: Shadows Over China

  • PC

Topwinkels

    Flying Tigers: Shadows Over China is een luchtgevechtspel uit de Tweede Wereldoorlog dat in 2017 werd uitgebracht. Het spel speelt zich af in China en volgt het verhaal van de American Volunteer Group, ook wel bekend als de "Flying Tigers", die tijdens de Tweede Sino-Japanse Oorlog tegen het Japanse Rijk vochten.



    De gameplay van Flying Tigers: Shadows Over China is gecentreerd rond luchtgevechten, waarbij spelers iconische vliegtuigen besturen, zoals de P-40 Warhawk, met realistische physics en dogfighting mechanics. Het spel bevat een campagnemodus, waarin historische gebeurtenissen uit de operaties van de Flying Tigers in China en Birma worden nagespeeld, en een groot aantal arcade-achtige spelmodi.



    De graphics van het spel zijn visueel verbluffend, met een prachtig ontworpen omgeving die de essentie van China tijdens de Tweede Wereldoorlog weergeeft. Het geluidsontwerp van het spel is ook opmerkelijk, met een meeslepende soundtrack en realistische geluidseffecten die bijdragen aan de adrenaline-achtige sfeer van het spel.



    Een van de unieke kenmerken van Flying Tigers: Shadows Over China is de aandacht voor historische nauwkeurigheid, met veel van de vliegtuigen en locaties die nauwkeurig zijn nagemaakt om een historisch meeslepende ervaring te creëren. Het spel bevat ook een coöperatieve multiplayer modus, waarin spelers samen met vrienden missies kunnen voltooien en samen het luchtruim kunnen domineren.



    Tijdens het spel kunnen spelers genieten van een meeslepende verhaallijn en campagnemodus, waarbij ze luchtgevechten aangaan met vijandelijke jagers en bommenwerpers, deelnemen aan bombardementen en deelnemen aan escorte missies, terwijl ze meer leren over de geschiedenis van China en de Flying Tigers.



    Al met al is Flying Tigers: Shadows Over China een zeer boeiend en meeslepend luchtgevechtspel dat spelers een unieke en leerzame ervaring biedt. De innovatieve en historisch accurate gameplay-mechanismen, prachtige graphics en meeslepende multiplayer-ervaring maken het een must voor fans van oorlog en luchtgevechten.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Flying Tigers Shadows Over China

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Flying Tigers: Shadows Over China

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief