Instant Gaming EU
 
 

Atari Vault

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Atari Vault is een videospel ontwikkeld door Code Mystics en uitgegeven door Atari SA. Het spel bestaat uit een verzameling arcade- en thuisconsolegames die oorspronkelijk door Atari Inc. werden uitgebracht in de jaren 1970 en 1980. Atari Vault bevat in totaal 100 klassieke games uit het gouden tijdperk van arcadegames en biedt spelers een nostalgische trip naar het verleden.



    De Atari Vault collectie bevat een aantal van de meest iconische videogames uit de geschiedenis, zoals Asteroids, Battlezone, Centipede, Missile Command en Tempest, om er maar een paar te noemen. Elk spel is zorgvuldig nagemaakt om spelers dezelfde spelervaring te bieden als de originele arcade- of thuisconsoleversie. De spellen zijn ook bijgewerkt met moderne functies, zoals online multiplayer, wereldwijde leaderboards en controllerondersteuning. Spelers kunnen deze elementen uit de geschiedenis van elk spel bekijken in het Atari-museumgedeelte. Daarnaast bevat Atari Vault ook een jukebox-modus waarmee spelers kunnen luisteren naar klassieke Atari-spelsoundtracks terwijl ze door het Atari-museum bladeren.



    Kortom, Atari Vault is een uitgebreide verzameling van klassieke arcade- en thuisconsolegames uit de gouden eeuw van Atari. Het spel biedt spelers de kans om deze iconische titels te ervaren in hun originele formaat of met moderne updates, inclusief online multiplayer en controllerondersteuning. De extra functies, zoals het Atari-museum en de jukebox-modus, dragen bij aan het algehele nostalgische gevoel van het spel. Atari Vault is een must-play voor elke gamer die van klassieke videogames houdt of de nostalgie van het gouden tijdperk van gaming wil herbeleven.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Atari Vault

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Atari Vault

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief