Instant Gaming EU
 
 

Total Tank Simulator

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Total Tank Simulator dompelt spelers onder in de rol van een commandant, belast met het leiden van hun leger naar de overwinning in spannende gevechten. De game beschikt over een indrukwekkende verzameling historisch accurate tanks, vliegtuigen en soldaten uit iconische tijdperken zoals de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog.



    Een van de opvallendste kenmerken van de game is de realistische physics engine, die strategische diepte toevoegt aan de gameplay. Spelers moeten zorgvuldig rekening houden met factoren zoals het terrein, de weersomstandigheden en het gewicht van de voertuigen bij het nemen van cruciale beslissingen op het slagveld.



    Naast de campagnemodus biedt Total Tank Simulator een sandbox-modus waarmee spelers hun eigen gevechten en scenario's kunnen creëren met een breed scala aan eenheden. Deze functie vergroot niet alleen de herspeelbaarheid van het spel, maar ontsluit ook grenzeloze mogelijkheden voor spelers om te verkennen.



    Bovendien beschikt Total Tank Simulator over een levendige modding-community, waar spelers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten door hun eigen aangepaste content te maken en te delen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Total Tank Simulator

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Total Tank Simulator

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief