Instant Gaming EU
 
 

Wandering in Space

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Wandering in Space is een meeslepend en visueel verbluffend VR-spel voor ruimteverkenning. In Wandering in Space kruip je in de huid van een onverschrokken soldaat die probeert te overleven in de nasleep van een wreed conflict tussen de Colonisten en de Resurrectionisten, die de planeet Aarde hebben verwoest. Nadat je ontwaakt uit een langdurige winterslaap zonder herinneringen, begin je aan een epische reis om de geheimen van het heelal te ontdekken en de laatste hoop te worden voor de mensheid die op het punt staat uit te sterven.



    Wandering in Space stelt een breed scala aan wapens tot je beschikking om het op te nemen tegen buitenaardse wezens, robots en andere wezens in een reis die je door de donkere gangen van een ruimtestation en daarbuiten voert. De game bevat spannende first-person schietgevechten die precisie en wreedheid vereisen om te overleven. Naarmate je vordert in het spel, speel je speciale vaardigheden vrij voor je personage die een grote invloed hebben op je gameplaystijl. Door ze te gebruiken, kun je jezelf ondetecteerbaar maken, röntgenvisie krijgen, de tijd vertragen en nog veel meer.



    Als je op zoek bent naar een unieke sciencefiction VR-ervaring, dan is Wantering in Space een solide optie die je talloze uren hectische actie zal bezorgen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Wandering in Space

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Wandering in Space

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief