Instant Gaming EU
 
 

Quilts and Cats of Calico

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Quilts and Cats of Calico is een charmant puzzelspel waarin spelers in de huid kruipen van een kat die de opdracht heeft gekregen om de inwoners van Calico te helpen hun huizen te versieren met prachtige quilts.



    Terwijl je het stadje Calico verkent, ontmoet je verschillende eigenzinnige personages die je quiltuitdagingen geven om te voltooien. Bij elke uitdaging moet je de juiste stoffen en patronen selecteren om een quilt te maken die aan hun specifieke verzoek voldoet. In het spel kun je kiezen uit meer dan 50 verschillende quiltpatronen, zodat spelers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en unieke ontwerpen kunnen maken.



    Naast quilten kunnen spelers ook deelnemen aan verschillende activiteiten rondom Calico. Deze activiteiten helpen om relaties op te bouwen met de dorpsbewoners, die op hun beurt weer nieuwe quiltuitdagingen en beloningen bieden.



    Quilts and Cats of Calico heeft een charmante kunststijl. De handgetekende graphics en het kleurrijke palet van de game creëren een gezellige en uitnodigende sfeer die perfect past bij het dorpsgevoel van Calico.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Quilts and Cats of Calico

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Quilts and Cats of Calico

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief