Instant Gaming EU
 
 

Death From Above

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Death From Above is een spannende militaire simulator die verkrijgbaar is op Steam en spelers in de rol plaatst van een eenzame Oekraïense militaire drone operator. Het spel speelt zich af achter de vijandelijke linies, waar spelers het moeten opnemen tegen Russische bezettingstroepen met behulp van hun verstand, vaardigheden en een krachtige drone.



    Spelers kruipen in de huid van een Oekraïense militaire drone-operator die een reeks gevaarlijke missies moet voltooien. Deze missies variëren van het zoeken en vernietigen van tanks en pantservoertuigen tot het verbrijzelen van vijandelijke communicatielijnen en het terughalen van gestolen goederen.



    De game bevat een zeer gedetailleerde en meeslepende omgeving die is ontworpen om eruit te zien en aan te voelen als een oorlogsgebied. Spelers moeten door vijandig gebied navigeren, vijandelijk vuur ontwijken en detectie vermijden om hun missies te voltooien.



    De drone in het spel is het belangrijkste gereedschap van de speler om missies te voltooien. De drone is uitgerust met een reeks wapens, waaronder raketten en machinegeweren, die spelers kunnen gebruiken om vijandelijke voertuigen en structuren neer te halen. Spelers kunnen de drone ook gebruiken om informatie te verzamelen en vijandelijke posities te verkennen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Death From Above

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Death From Above

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief