Instant Gaming EU
 
 

Planet Cube: Edge

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Planet Cube: Edge is een 2D-platformgame waarin je het opneemt tegen een buitenaardse invasie. De planeet Cube wordt aangevallen door mysterieuze krachten van onbekende oorsprong en een kleine technicus genaamd Edge is de enige hoop op redding. Het spel bevat razendsnelle platformactie terwijl je door een reeks scenario's vol vijanden en vallen navigeert. Het is een uiterst precieze platformgame, die gemakkelijk te leren is, maar moeilijk onder de knie te krijgen. De perfecte timing van springen, schieten en ontwijken is de sleutel tot het voltooien van alle uitdagingen die het spel je voorschotelt.



    Met zorgvuldig gemaakte pixel art-graphics en filmische scènes biedt Planet Cube: Edge je een unieke visuele ervaring. Van de animaties tot de sprites van de personages en de scenario's, alles in het spel ziet er netjes uit en is tot het uiterste gepolijst.



    Planet Cube: Edge heeft een spannende en hectische gameplay die perfect is voor diegenen die op zoek zijn naar een adrenalinepompende ervaring waarbij je vaardigheden op elk scherm op de proef worden gesteld. In het spel ontmoet je ook een kleurrijke cast van personages tijdens je zoektocht om erachter te komen wie er achter de invasie van je thuisland zit en hoe je de indringers kunt verslaan.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Planet Cube Edge

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Planet Cube: Edge

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief