Instant Gaming EU
 
 

Wildmender

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Wildmender is een overlevingsgame voor in de tuin die je meeneemt op een episch avontuur vol ontdekkingen en verkenningen. Met een geheel nieuwe verhaallijn en een levendige, meeslepende 3D-wereld dompelt Wildmender je onder in een meeslepend verhaal vol actie.



    Ontdek een uitgestrekte wereld waar alle landen zijn opgeëist door het zand van de woestijn. Wildmender daagt je uit om deze om te toveren in een uitgestrekte oase vol leven vanaf een kleine bron. Verken het omringende land, verzamel grondstoffen en maak alle gereedschappen die je nodig hebt om je missie te volbrengen. Vecht tegen de wraiths die de wereld in een dorre woestenij hebben veranderd en ontdek wat je thuisland in de huidige situatie heeft gebracht. Verdiep je in de geheimen van de wereld van Wildmender om te leren hoe je het land kunt genezen en de natuur kunt herstellen.



    Je kunt je ervaringen in Wildmender delen met andere spelers en met hen samenwerken om de wereld te herstellen. Met tientallen specials om te cultiveren en te laten groeien, spannende gameplaymechanieken en een procedureel gegenereerde wereld die in elk spel verandert, biedt Wildmender je een unieke survivalervaring.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Wildmender

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Wildmender

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief