Instant Gaming EU
 
 

Clunky Hero

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Clunky Hero is een metroidvania platformgame boordevol actie die zich afspeelt in een levendige wereld in middeleeuwse stijl. Het spel volgt het verhaal van een gewone boer genaamd Rufus die in een dorp woont. Brunilde, zijn vrouw, is misschien niet de mooiste van het dorp en ze is nogal bazig, maar hij houdt van haar en ze delen een rustig leven samen. Maar als de volgelingen van de Boze het dorp binnenvallen en Brunilde door krachtige magie wordt getransformeerd, besluit Rufus alles te doen om haar te redden.



    Rufus trekt een emmer aan als helm en hanteert een oude bezem. Hij wordt de Clunky Hero en begint aan een missie om zijn huis te bevrijden van indringers, de Boze te verslaan en zijn vrouw weer zichzelf te laten worden.



    Clunky Hero heeft een komisch verhaal met humoristische dialogen. In het spel kun je naarmate je vordert allerlei zijmissies voltooien en verschillende vaardigheden en voorwerpen vrijspelen om je personage te verbeteren. Met zijn handgetekende graphics, spannende gameplaymechanieken, actiegebaseerde gevechten en massa's humor is Clunky Hero een avontuur dat je niet mag missen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Clunky Hero

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Clunky Hero

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief