Instant Gaming EU
 
 

The Great Rebellion

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Great Rebellion is een 2D cyberpunkvideogame boordevol actie die zich afspeelt in een dystopische toekomst waarin megaconcerns de wereld regeren. Spelers kruipen in de huid van een man die vecht tegen het onderdrukkende regime en de waarheid achter de snode activiteiten van de corporaties probeert te achterhalen.



    Met verbluffende 2D-beelden en een dynamische elektronische soundtrack trekt The Great Rebellion spelers mee in zijn duistere en gruizige wereld. De game is een run'n'gun roguelike avontuur vol actie. Je navigeert door een labyrint vol vijanden terwijl je springt, glijdt en de vijanden op je weg vernietigt met behulp van een breed scala aan wapens. Naarmate je vordert in het spel speel je verbruiksgoederen, metgezellen en upgrades voor je uitrusting vrij, die voor een hoge mate van herspeelbaarheid zorgen en waarmee je je eigen reis vorm kunt geven.



    The Great Rebellion biedt een spannende en meeslepende ervaring met retro pixel art-graphics in 16bit-stijl en intense actie voor wie op zoek is naar een spannend avontuur.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Great Rebellion

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over The Great Rebellion

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief