Instant Gaming EU
 
 

Master of Magic: Scourge of the Seas

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Master of Magic: Scourge of the Seas is een uitbreidingspakket voor de veelgeprezen videogame Master of Magic. Deze uitbreiding introduceert een schat aan nieuwe content, waaronder nieuwe speelbare facties, krachtige spreuken, legendarische helden en uitdagende scenario's die zich afspelen in een zeevarende wereld. Spelers kunnen nu de kracht van de oceanen benutten, het bevel voeren over machtige zeemachten en nieuwe landen vol gevaren en kansen verkennen.



    Scourge of the Seas introduceert een nieuw speelbaar ras. De Scourgers zijn spookachtige orc-piraten die door hun hebzucht rusteloos zijn geworden. Ze hebben unieke gebouwen en eenheden en hun mobiliteit is ongeëvenaard.



    De uitbreiding voegt ook vier nieuwe krachtige tovenaars, boss lairs en een nieuwe arcane spreuk toe waarmee je grondstoffen van een afstand kunt verzamelen. Scourge of the Seas voegt een spannende nieuwe dimensie toe aan de Master of Magic-ervaring en biedt talloze uren strategisch vermaak voor zowel nieuwe als doorgewinterde spelers.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Master of Magic

    Beste prijzen voor Master of Magic Scourge of the Seas

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Master of Magic: Scourge of the Seas

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief