Instant Gaming EU
 
 

Star Shift Rebellion

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Star Shift Rebellion is een spannend JRPG-avontuur dat je meeneemt naar een mijnkolonie in de buitenste ring. De uithoeken van de ruimte zijn een gevaarlijke plek, vooral als bezettingstroepen je thuis hebben overgenomen. Als alles verloren lijkt te zijn, leidt de waardevolle hulp van een androïde tot de ontdekking van een duister geheim en opent de deur voor jou en je vrienden om in opstand te komen tegen de vijand en te vechten voor jullie vrijheid.



    Star Shift Rebellion gebruikt pixel-art graphics en een klassieke JRPG-stijl om spelers onder te dompelen in een epische ruimteopera. Je voert het bevel over een groep rebellen terwijl ze deelnemen aan gevechten en vechten voor hun vrijheid en vooruitgang boeken in het verhaal. De game bevat turn-based gevechten en elk lid van je team heeft andere vaardigheden die je moet combineren om als winnaar uit de strijd te komen. Naarmate je vordert, speel je nieuwe vaardigheden vrij en kun je ze versterken om grotere uitdagingen aan te gaan.



    Als je op zoek bent naar een sci-fi JRPG-avontuur dat zich afspeelt in de ruimte, dan biedt Star Shift Rebellion je genoeg uren speelplezier.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Star Shift Rebellion

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Star Shift Rebellion

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief