Instant Gaming EU
 
 

JongRo 3_Street

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    JongRo 3_Street is een spannende survival horror game die je meeneemt op een hartveroverend avontuur door de donkere steegjes en verlaten gebouwen van het echte Jongno 3-ga station in Seoul. Het spel speelt zich af in een donkere 3D-wereld en geeft de essentie van de griezelige charme en spookachtige sfeer van het district weer.



    Terwijl je door de straten navigeert, kom je allerlei angstaanjagende wezens tegen. Je zult al je verstand en vaardigheden moeten gebruiken om te overleven. De opzet van het spel geeft je de vrijheid om in je eigen tempo op verkenning te gaan, maar pas op - het gevaar loert om elke hoek.



    JongRo 3_Street heeft oog voor detail. Elke straat, elk gebouw en elk steegje is zorgvuldig gemaakt om een authentieke en meeslepende ervaring te creëren. De verbluffende beelden en het sfeervolle geluid zorgen samen voor een gevoel van angst en spanning dat je op het puntje van je stoel houdt.



    Naarmate je verder komt in het spel, ontdek je een duister en verdraaid complot dat het hele district dreigt te verteren. Je zult al je onderzoeksvaardigheden moeten gebruiken om het mysterie te ontrafelen en de waarheid te achterhalen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor JongRo 3_Street

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over JongRo 3_Street

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief