Instant Gaming EU
 
 

Astronomics Rise of a New Empire

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Astronomics Rise of a New Empire is een 4X strategiespel waarin je de leider bent van een ruimtevaartbeschaving die haar invloed wil uitbreiden en een nieuw rijk wil vestigen. Je moet door een complex web van diplomatie, oorlogvoering en grondstoffenbeheer navigeren om je doelen te bereiken.



    Het spel bevat een rijke, meeslepende wereld vol ingewikkelde systemen en mechanismen waarmee je het heelal kunt verkennen, koloniseren en veroveren. Je moet je grondstoffen zorgvuldig beheren, je infrastructuur opbouwen en nieuwe technologieën ontwikkelen om je rivalen voor te blijven. Je moet ook allianties sluiten en onderhouden met andere beschavingen, onderhandelen over handelsovereenkomsten en spionage en sabotage plegen om een voorsprong te krijgen.



    Astronomics Rise of a New Empire bevat een indrukwekkend detailniveau dat in elk aspect van het spel is verwerkt. Van het ontwerp van de schepen en de planeten tot de ingewikkelde technische structuur en de culturele en politieke systemen, alles is zorgvuldig uitgewerkt om een volledig gerealiseerd en geloofwaardig universum te creëren.



    Het spel biedt ook een breed scala aan gameplay-opties en aanpassingsmogelijkheden, zodat je je ervaring kunt afstemmen op je voorkeuren. Je kunt kiezen uit verschillende facties, elk met unieke vaardigheden en sterke punten.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Astronomics Rise of a New Empire

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Astronomics Rise of a New Empire

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief