Instant Gaming EU
 
 

Pro Cycling Manager 2024

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Pro Cycling Manager 2024 is een zeer realistisch en meeslepend wielermanagementsimulatiespel met indrukwekkende graphics en gedetailleerde managementmechanismen.



    In Pro Cycling Manager 2024 kruipen spelers in de huid van een sportdirecteur van een professionele wielerploeg. Ze zijn verantwoordelijk voor het managen van alle aspecten van het team, inclusief het bepalen van wedstrijddoelen, het onderhandelen over contracten en het leiden van renners naar de overwinning. De game bevat 's werelds beste wielerwedstrijden, waaronder de Tour de France, Vuelta a España en Giro d'Italia.



    Pro Cycling Manager 2024 is gebaseerd op echte gegevens en simulaties, waardoor de wedstrijden en renners zo accuraat mogelijk zijn. Spelers kunnen kiezen uit meer dan 200 professionele wielrenners, elk met hun eigen sterktes, zwaktes en persoonlijkheden. De game bevat ook echte teams, sponsors en wedstrijden, zodat de ervaring zo authentiek mogelijk is.



    Een ander belangrijk aspect van Pro Cycling Manager 2024 zijn de management- en strategie-elementen. Spelers moeten de financiën van hun team beheren, onderhandelen over contracten en koersdoelen stellen om het succes van hun team te garanderen. Ze moeten ook de training en het herstel van hun renners beheren, zodat ze in topconditie zijn voor elke wedstrijd. Het spel bevat een gedetailleerd managementsysteem waarmee spelers strategische beslissingen kunnen nemen die de prestaties van hun team beïnvloeden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Pro Cycling Manager 2024

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Pro Cycling Manager 2024

    • Technische informatie

    • Categorieën : Simulatie , Sports
    • Uitgever : Nacon
    • Ontwikkelaar : Cyanide
    • Modus : Solo, Multiplayer
    • Verschijningsdatum : 6 juni 2024
    • Systeemvereisten
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief