Eneba COM
 
 

Tropico 5

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Tropico 5 is de vijfde zogenaamde "dictator sim" in de hugely popular Tropico franchise. Keer opnieuw terug naar een afgelegen eilandnatie die beter bekend is als Tropico en breid je heerschappij uit! In Tropico 5 regeer je vanaf de vroege koloniale periodes tot aan de 21e eeuw en verder, met een aantal nieuwe en geavanceerde handelsmechanismen, veel verkenning, nieuwe technologieën en zelfs nieuw wetenschappelijk onderzoek. Tropico 5 is ook het eerste spel in de Tropico-serie met coöperatieve en zelfs competitieve multiplayer, voor maximaal 4 spelers. Je heerschappij in Tropico 5 begint tijdens de koloniale tijden, dan gaat het verder naar de verwoestende wereldoorlogen die de spelers moeten overleven, dan volgt de Grote Depressie, daarna worden de spelers dictator terwijl de Koude Oorlog voortwoedt, en dan komen de moderne tijden, en je gaat zelfs nog verder dan dat. De reis van de 19e naar de 21e eeuw is echt een indrukwekkende, leuke ervaring. El Presidente's familie is groot, en elk lid kan worden aangesteld als generaal, manager, ambassadeur, en zelfs heerser. Leden van je dynastie kunnen spannende, nieuwe eigenschappen ontgrendelen als je in ze investeert. Spelers zullen constant nieuwe technologieën moeten ontdekken, nieuwe gebouwen bouwen en grondstoffen verwerven. Al je oude gebouwen kunnen gerenoveerd worden tot moderne gebouwen, wat ze efficiënter maakt. Handel is belangrijk in Tropico 5, dus het maken van een wereldwijde handelsvloot en het opzetten van handelsroutes tussen enkele naburige eilanden of zelfs wereldmachten voor zowel export als import zal van groot belang zijn. Het eiland waarover je regeert zit vol mysterie, dus verken het en ontdek kostbare grondstofvoorraden en duik in ruïnes van oude beschavingen om te zien welke schatten daar verborgen kunnen liggen. Het artwork voor Tropico 5 is volledig vernieuwd om het te laten opvallen tussen andere Tropico-spellen. Elk gebouw uit elk afzonderlijk tijdperk is meesterlijk gemaakt om onderscheidend en uniek te zijn. Tropico 5 heeft ook een cooperative or competitive multiplayer speltype waarin maximaal vier spelers hun eigen steden kunnen maken op een eilandkaart, en ze kunnen dan ofwel grondstoffen, voorraden en zelfs bevolking delen, of ze kunnen elkaar de oorlog verklaren en zien wie de betere leider is.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Tropico 5

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Tropico 5

    Admin
    Admin
    4 okt. 2014 15:09on dlcompare.fr
    <blockquote><a href="#comment7669">iTaO wrote:</a> Bonjour, est ce que si j'achète une clé Tropico 5 pour win elle sera valable pour mon Mac ? Merci de votre compréhension.</blockquote> Bonjour, Les versions Steam du jeu sont 'Steamplay' donc compatible multi support : windows, mac & linux.
    <blockquote><a href="#comment7669">iTaO wrote:</a> Hallo, als ik een Tropico 5 sleutel koop voor win, is die dan ook geldig voor mijn Mac? Dank u voor uw begrip. </blockquote>Hallo, De Steam versies van het spel zijn 'Steamplay' dus ze zijn multi-support compatible: windows, mac &amp; linux.
    iTaO
    iTaO
    4 okt. 2014 06:18on dlcompare.fr
    Bonjour, est ce que si j'achète une clé Tropico 5 pour win elle sera valable pour mon Mac ? Merci de votre compréhension.
    Hallo, als ik een Tropico 5 sleutel koop voor win, is die dan ook geldig voor mijn Mac? Dank u voor uw begrip.
    • Technische informatie

    • Officiële website : Tropico 5
    • Categorieën : Rollenspellen , Strategie
    • Uitgever : Kalypso
    • Ontwikkelaar : haemimont games
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 23 mei 2014
    • Systeemvereisten
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 16
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief