Eneba COM
 
 

Bound By Flame

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bound By Flame is een actie role-playing game, uitgebracht in 2014, ontwikkeld door de Franse ontwikkelaar Spiders. Het spel volgt het verhaal van Vulcan, een huurling bezeten door een krachtige vlam demon, als hij vecht tegen de gevreesde ijs heren en hun ondode leger.



    De gameplay van Bound by Flame omvat gevechten, het aanpassen van personages en een vertakkend dialoogsysteem. Spelers kunnen kiezen om te spelen als een mannelijk of vrouwelijk personage, en hun uiterlijk en vaardigheden kunnen worden aangepast gedurende het spel. Het gevechtssysteem bevat snelle actie, waarbij spelers kunnen kiezen om zich te richten op melee-aanvallen, afstandsaanvallen of magische vaardigheden. Spelers kunnen ook de kracht van de vlamdemon gebruiken om hun vaardigheden te verbeteren, meer schade toe te brengen of hun gezondheid sneller te regenereren.



    De graphics van het spel zijn visueel indrukwekkend, met een meeslepende wereld met een donker fantasy-thema en gevarieerde omgevingen, variërend van ijzige bergpassen tot donkere kerkers. Het ontwerp van de personages is ook opmerkelijk, met ingewikkelde pantser- en wapenontwerpen, die gedurende het spel kunnen worden aangepast.



    Bound by Flame Het spel heeft ook een complexe en boeiende verhaallijn, waarbij de keuzes van de speler van invloed zijn op het lot van de wereld en Vulcan's eigen persoonlijke reis. Spelers moeten moeilijke beslissingen nemen gedurende het verhaal, met verschillende uitkomsten die van invloed zijn op de richting en het uiteindelijke einde van het spel.



    Een van de unieke kenmerken van Bound by Flame is het metgezellensysteem, waarbij spelers kunnen kiezen om een team van metgezellen te rekruteren en met hen samen te werken gedurende het spel. Elke metgezel heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en achtergrondverhaal, en ontwikkelt relaties en allianties met de speler naarmate hij vordert.



    Over het geheel genomen is Bound by Flame een zeer boeiend en meeslepend actie-rollenspel dat spelers een unieke en gedenkwaardige ervaring biedt. De innovatieve gameplay-mechanismen, prachtige graphics en boeiende verhaallijn maken het een must-play voor fans van de dark fantasy en role-playing genres.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Bound By Flame

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Bound By Flame

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief