Eneba COM
 
 

Prince of Persia: The Forgotten Sands

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Prince of Persia: The Forgotten Sands is een spel dat spelers meeneemt op een spannende reis door een mystieke wereld vol geheimen en gevaren. Het spel speelt zich af in het prestigieuze Sands of Time-universum, waar de prins opnieuw een zoektocht onderneemt om het koninkrijk van zijn broer van de ondergang te redden. Het biedt een perfecte mix van gevechts-, puzzel- en platformelementen die het intellect en de reflexen van de speler op de proef stellen.



    In het spel moet de prins zijn behendigheid, gevechtsvaardigheden en magische vaardigheden gebruiken om hordes monsters te bestrijden en talloze obstakels te overwinnen. Het gevechtssysteem is intuïtief, met een indrukwekkend arsenaal aan wapens en power-ups die de speler kan gebruiken om vijanden te verslaan. Dankzij de uitgebreide vaardighedenstructuur van het spel kunnen spelers nieuwe aanvallen, behendigheidsbewegingen en magische spreuken vrijspelen, waardoor ze meer kracht krijgen om de steeds uitdagender wordende vijanden te verslaan. Het verhaal van het spel is boeiend, met een perfecte mix van avontuur, spanning en drama. Naarmate de prins verder komt in het spel, ontdekt hij duistere geheimen over het koninkrijk van zijn broer en het Vergeten Zand, een oude kracht die alles op zijn pad dreigt te verzwelgen. De indrukwekkende visuals en geluidseffecten van het spel creëren een meeslepende wereld vol adembenemende omgevingen, gevaarlijke wezens en verborgen schatten die het verkennen tot een spannende ervaring maken.



    Kortom, Prince of Persia: The Forgotten Sands is een must-play game voor elke fan van actie-avonturen games. De meeslepende verhaallijn, intuïtieve gameplaymechanismen en boeiende beelden maken het tot een opvallende titel in het Sands of Time-universum. Met zijn spannende gevechten, uitdagende puzzels en adembenemende omgevingen biedt dit spel spelers een onvergetelijke ervaring die hen zal doen terugkomen voor meer. Of je nu nieuw bent in de serie of een oude fan, dit spel is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een uitzonderlijke spelervaring.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Prince of Persia: The Forgotten Sands

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Activeer je code op Ubisoft Connect.

    Opmerkingen over Prince of Persia: The Forgotten Sands

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief