Instant Gaming EU
 
 

Child of Light

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Child of Light is een betoverende RPG die zich afspeelt in de mystieke wereld van Lemurië. Speel als Aurora, een dapper jong meisje op een zoektocht om haar zieke vader te redden en de gestolen zon, maan en sterren te herstellen van de Koningin van de Nacht.



    Beleef turn-based gevechten boordevol tactische diepgang en subtiele strategie. Ontdek krachtige relikwieën die je een voorsprong geven op je vijanden, of gebruik Igniculus' speciale vaardigheden om vijanden op de vlucht te jagen. Vriendelijke metgezellen vergezellen je op je reis, met hun eigen unieke vaardigheden die van pas komen als het erop aankomt.



    Reis door prachtige handgeschilderde landschappen vol geheimen om te verkennen, puzzels om op te lossen en verborgen gebieden om te ontdekken. Onderweg kun je drankjes maken, beloningen oogsten uit minigames en je avontuur delen met lokale spelers via coöperatief spel! Met zijn onvergetelijke personages en sprookjesachtige sfeer zal Child of Light zeker spelers van alle leeftijden boeien!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Child of Light

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Activeer je code op Ubisoft Connect.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Child of Light

    dedoelmaestro123@gmail.com
    dedoelmaestro123@gmail.com
    23 nov. 2021 00:40on dlcompare.es
    Mi juego favorito de toda la vida. Lo jugué sin ninguna expectativa y me sorprendió. De verdad, si tienes oportunidad de jugarlo, juégalo.
    Mijn favoriete spel ooit. Ik speelde het zonder enige verwachtingen en het blies me weg. Echt, als je de kans krijgt om het te spelen, speel het.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief