Eneba COM
 
 

Xenonauts

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Xenonauts is een diepgaand en boeiend strategiespel dat spelers in de huid kruipt van een commandant die een multinationale militaire organisatie leidt bij het afweren van een buitenaardse invasie. Het spel speelt zich af tijdens de Koude Oorlog en biedt een gespannen en sfeervolle omgeving voor tactische gevechten die ongeëvenaard zijn in hun diepte en complexiteit. Met turn-based grondgevechten en een persistent team van soldaten moeten spelers strategisch denken en middelen beheren om de buitenaardse dreiging te overwinnen en de mensheid van de ondergang te redden.



    De kern van Xenonauts is het turn-based gevechtssysteem, dat spelers de controle geeft over een groep soldaten op de grond. Deze soldaten zijn persistente personages die in de loop der tijd ervaring opdoen en hun vaardigheden ontwikkelen, waardoor ze effectiever worden in de strijd. Naarmate de speler vordert in het spel, komt hij verschillende buitenaardse vijanden tegen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en zwakheden. Spelers moeten deze vijanden en hun tactieken goed leren kennen om succesvol te zijn in de gevechten. Naast de grondgevechten bevat Xenonauts ook een robuuste strategische laag die essentieel is voor het succes van de speler. Als commandant van een multinationale militaire organisatie moeten spelers middelen beheren, nieuwe technologieën onderzoeken en strategische beslissingen nemen over hoe ze hun troepen het beste kunnen inzetten. Met een breed scala aan onderzoeksopties en basisfaciliteiten kunnen spelers hun organisatie aanpassen aan hun speelstijl en hun kansen op succes vergroten.



    Al met al is Xenonauts een uitstekend strategiespel dat fans van het genre diepe en boeiende gameplay biedt. Met zijn gespannen sfeer, complexe gevechtssysteem en robuuste strategische laag biedt het spel een uitdagende en lonende ervaring die spelers zal doen terugkomen voor meer. Of je nu een doorgewinterde strategiespelveteraan bent of een nieuwkomer in het genre, Xenonauts is een uitstekend spel dat je tijd en aandacht meer dan waard is.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Xenonauts

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Xenonauts

    • Technische informatie

    • Categorieën : Simulatie , Strategie
    • Uitgever : Goldhawk Interactive
    • Ontwikkelaar : Goldhawk Interactive
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 16 juni 2014
    • Systeemvereisten
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 16
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief