Instant Gaming EU
 
 

Galactic Civilizations 3

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Galactic Civilizations 3 is een 4X turn-based strategiespel waarin gamers de rol van leider van een interstellaire beschaving op zich kunnen nemen, met het uiteindelijke doel om hun volk te vergeven en een melkwegstelsel vol andere beschavingen te domineren. Het is het vervolg op Galactic Civilizations II: Dread Lords uit 2006. Dit spannende nieuwe deel in de Galactic Civilizations-franchise biedt veel nieuwe functies voor fans die met spanning hebben gewacht op de release.



    In Galactic Civilizations 3 kunnen spelers door de ruimte reizen, schepen en buitenposten bouwen, sterrenstelsels verkennen, krachtige technologieën onderzoeken en diplomatieke relaties met rivaliserende beschavingen manipuleren. Daarnaast kunnen ze andere werelden veroveren met militair geweld of beïnvloeden door culturele assimilatie. De verschillende buitenaardse rassen bieden unieke bonussen die spelers strategisch moeten gebruiken als ze samen met hun bondgenoten door vijandelijke gebieden vechten of machtige rijken alleen uitdagen. De uitgebreide tech-boom bestaat uit honderden upgrades, van bio-engineering tot cybernetica, en biedt spelers veel meer details dan voorheen. Hierdoor kunnen ze gespecialiseerde schepen ontwerpen voor verschillende taken, zoals kolonisatie of gevechtsoperaties, terwijl ze ook afzonderlijke scheepsonderdelen kunnen upgraden voor maximale veelzijdigheid tegen tegenstanders die ze tegenkomen tijdens oorlogsgevechten tussen beschavingen of schermutselingen om grondstoffen zoals gasreuzen en mijnen.



    Voor degenen die op zoek zijn naar een nog grotere uitdaging, biedt het spel ook de mogelijkheid om in een hogere moeilijkheidsgraad te spelen of tegen maximaal zeven andere spelers voor een meer competitieve spelervaring. Dankzij het turn-based karakter en de vele mogelijkheden is Galactic Civilizations 3 zeker een hit voor strategiegamers overal ter wereld.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Galactic Civilizations 3

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Galactic Civilizations 3

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief