Koop FIFA Manager 12

 • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Als manager in FM12 heb je de volledige controle over het management van een moderne voetbalclub. In het spel ben je verantwoordelijk voor de opstelling, de tactiek en de training van je team, voor het contracteren van de juiste spelers en de uitbreiding van de faciliteiten van je club en het stadion. De speciale hoogtepunten in FM12 zijn de FIFA-licentie, de 3D-engine van FIFA, meer dan 41.000 gelicenseerde spelers, waarvan 13.000 met originele spelersafbeeldingen, het speltype Spelersmanager en Manager van het nationale team, het speltype Creëer een club en het hulpprogramma Wedstrijdvoorspelling, evenals een unieke, uitgebreide editor. 3D-wedstrijd Een bijzonder hoogtepunt dit jaar is de 3D-speloptie van FIFA MANAGER 12.

  Dit onderdeel van de spelopstelling ligt veel fans van de franchise na aan het hart, zodat dit jaar een heel team bestaande uit ontwerpers, grafici en programmeurs de hele logica van het 3D-speltype op de proef heeft gesteld en grote delen ervan volledig opnieuw heeft geprogrammeerd. Financiën De financiële sector in FIFA MANAGER 12 is ook helemaal nieuw. Cubs en spelers moeten eerst het vertrouwen van de financiële markten winnen door sportieve successen te boeken. Realistische inkomsten van de hoofdsponsors helpen om de grote financiële verschillen tussen topclubs en een kleinere club in het spel precies weer te geven. Een beurs met clubaandelen mag natuurlijk niet ontbreken. Ook op sponsorgebied zijn er tal van verbeteringen, zoals de sponsorpiramide of sponsorcampagnes om nieuwe partners te werven. Bovendien is er in FIFA MANAGER 12 de mogelijkheid om veel intensiever te overleggen met de hoofdsponsor, die graag tevreden wil worden gehouden.

  Klassieke onderdelen in een nieuw jasje In de kalender krijg je de beschikking over een hele reeks nieuwe opties. Van het liefdadigheidsevenement tot het direct aanvragen van vriendschappelijke wedstrijden en het uitbreiden van lactaattesten, er blijven geen wensen onvervuld. Uw functie! Dankzij de Your Feature-campagne hebben de fans voor het eerst rechtstreeks invloed kunnen uitoefenen op de inhoud van het nieuwe FIFA MANAGER-spel. In zeven stemrondes hebben enkele duizenden deelnemers bijvoorbeeld gekozen voor features als Pre-match Speeches, Hosting a European cup final match, een Trial training day voor hobbyspelers en het vernieuwen van de Final 24 hours of the transfer market. De Manager Taken zijn ook bijzonder spannend geworden. Hier krijg je als manager steeds nieuwe taken naast je dagelijkse bezigheden, zodat je extra punten kunt verdienen en manager levels kunt bereiken. Deze kun je dan bijvoorbeeld gebruiken voor effectievere teambesprekingen. Online modus De online modus die twee jaar geleden met succes werd gelanceerd, mag natuurlijk ook niet ontbreken in FM12. Alle premium features van het jaar ervoor zijn vrij toegankelijk gemaakt voor alle spelers.

  De spelers kunnen nu verschillende actie-items ruilen in ruil voor hun manager-punten, er is een uitgebreide avatar-editor en de mogelijkheid om fantasy-leagues te creëren. Een groot aantal nieuwe statistieken rondt dit spelonderdeel af.

  Lees verder

  Beste prijzen voor FIFA Manager 12

  Opmerkingen over FIFA Manager 12

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
  • Technische informatie

  • Categorieën : Simulatie , Sports
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : Electronic Arts
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 20 oktober 2011
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : XP / Vista / 7
   • CPU : 2.4 GHz
   • RAM : 2go
   • GPU : 128MB
   • Opslagruimte : 8 GB
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 3
  DLCompare Extension
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief