Eneba COM
 
 

Microsoft Office 2013 Home and Business

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Microsoft Office 2013 Home and Business is een uitgebreid softwarepakket dat is ontworpen voor een breed scala aan zakelijke en persoonlijke behoeften. Deze versie van Microsoft Office bevat bekende en essentiële toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook, die allemaal fundamentele hulpmiddelen zijn voor alledaagse taken. De suite is met name op maat gemaakt voor kleine bedrijven en thuisgebruikers die functionaliteit van professionele kwaliteit nodig hebben.



    Met de Word-toepassing in de suite kun je geavanceerde documenten maken met robuuste bewerkings- en revisietools. Excel, een krachtig spreadsheetprogramma, stelt gebruikers in staat om gegevens te analyseren met productiviteitsverhogende functies. PowerPoint biedt dynamische presentatietools, terwijl OneNote de organisatie van notities, tekeningen en andere informatie in een multi-user omgeving vergemakkelijkt. Outlook, de geavanceerde e-mail- en planningstool, helpt bij het beheer van zakelijke en persoonlijke communicatie en afspraken.



    Microsoft Office 2013 Home and Business is niet alleen een softwarepakket maar ook een productiviteitsbooster. In een snelle wereld is het ontworpen om naadloos te kunnen werken dankzij de gebruiksvriendelijke interfaces en geavanceerde functies. Dankzij de mogelijkheid om te integreren met cloudservices zijn bestanden eenvoudig toegankelijk en te delen, wat de samenwerking en efficiëntie ten goede komt. De suite vertegenwoordigt Microsofts streven naar voortdurende verbetering en aanpassing van zijn producten om te voldoen aan de veranderende eisen van moderne bedrijven en thuisgebruikers.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Microsoft Office 2013 Home and Business

    Koop je serie en download je software van de website of online winkel van de uitgever.

    Download je spel in de Windows 10/Microsoft-winkel

    Opmerkingen over Microsoft Office 2013 Home and Business

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief