Instant Gaming EU
 
 

Microsoft Windows Server 2012 Standard

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Microsoft Windows Server 2012 Standard is serversoftware die een schat aan functies en mogelijkheden biedt om te voldoen aan de behoeften van de meeste kleine tot middelgrote bedrijven. Deze software biedt aanzienlijke vooruitgang op het gebied van virtualisatie, netwerken, opslag, gebruikerservaring en cloud computing. Het is van de grond af opgebouwd door Microsoft om een zeer schaalbaar, dynamisch en multi-tenant-bewust platform te zijn, dat een verscheidenheid aan werklasten kan ondersteunen.



    Een van de belangrijkste kenmerken van Microsoft Windows Server 2012 Standard zijn de uitgebreide virtualisatiemogelijkheden. Het heeft een geïntegreerd virtualisatieplatform dat Hyper-V bevat, een tool waarmee beheerders virtuele machines kunnen maken en beheren. Met behulp van Hyper-V kunnen bedrijven hun investeringen in serverhardware maximaliseren door meerdere serverrollen als afzonderlijke workloads op één fysieke machine te consolideren. Bovendien biedt het verbeterde functies zoals live migratie, opslagmigratie en import/export van virtuele machines om de algehele flexibiliteit van de software te vergroten.



    Microsoft Windows Server 2012 Standard omarmt ook de trend naar cloud computing. Het biedt een groot aantal cloud-ready functies waarmee bedrijven de kracht van de cloud kunnen gebruiken voor opslag, back-up en herstel. Bovendien kan het een private cloud-omgeving creëren binnen de IT-infrastructuur van de organisatie, die de voordelen van cloud computing biedt met behoud van controle en beveiliging.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Microsoft Windows Server 2012 Standard

    Download je spel in de Windows 10/Microsoft-winkel

    Opmerkingen over Microsoft Windows Server 2012 Standard

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief