Eneba COM
 
 

Microsoft Windows Server 2012 Standard R2

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Microsoft Windows Server 2012 Standard R2 is een serverbesturingssysteem voor bedrijven, ontwikkeld door Microsoft. Het is speciaal ontworpen om serverbeheer, gegevensopslag, het implementeren van toepassingen en webservices te vergemakkelijken. De belangrijkste kenmerken van de software zijn de verbeterde virtualisatiemogelijkheden, de verbeterde schaalbaarheid en de krachtige netwerkfunctionaliteiten.



      Microsoft Windows Server 2012 Standard R2 ondersteunt Hyper-V-technologie, waardoor virtuele machines kunnen worden aangemaakt en beheerd en de efficiëntie van de server aanzienlijk wordt verhoogd. Bovendien ondersteunt het opslagvirtualisatie, wat aanzienlijke kostenbesparingen en extra gebruiksgemak oplevert in vergelijking met traditionele fysieke opslagsystemen.



      Microsoft Windows Server 2012 Standard R2 biedt ook robuuste beveiligingsfuncties, die van vitaal belang zijn voor de bescherming van gevoelige bedrijfsgegevens. Het bevat dynamische toegangscontrole, IP-adresbeheer en een Windows Defender-systeem, die allemaal samenwerken om uitgebreide bescherming te bieden tegen potentiële bedreigingen.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Office.

      Opmerkingen over Microsoft Windows Server 2012 Standard R2

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief