Instant Gaming EU
 
 

Panda Dome Essential

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Panda Dome Essential is een uitgebreide softwareoplossing die is ontworpen om je apparaten te beschermen en je digitale ervaring te verbeteren. Dit unieke product biedt realtime antivirusbescherming en beschermt je apparaat tegen potentiële bedreigingen zoals malware en spyware. Het fungeert als een digitaal schild dat voortdurend de activiteit van je systeem controleert om verdacht gedrag te detecteren en te neutraliseren voordat het schade kan aanrichten.



    Naast de antivirusfunctie biedt Panda Dome Essential een persoonlijke firewall die onbevoegde toegang tot je apparaat blokkeert. Deze functie zorgt ervoor dat je privégegevens ongecompromitteerd blijven en voegt een extra beveiligingslaag toe aan je digitale leven. De software bevat ook een Wi-Fi-beschermingsfunctie die je draadloze netwerk inspecteert op kwetsbaarheden en je helpt deze te verhelpen, voor een veilige internetervaring.



    Panda Dome Essential staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en gebruiksgemak en is geschikt voor zowel technisch onderlegde personen als personen met minder kennis van cyberbeveiliging. Het is het laagstbetaalde programma in de Panda Dome-lijn. De software wordt automatisch bijgewerkt, zodat je altijd de meest actuele bescherming hebt. Bovendien kunnen gebruikers met de Panda Rescue Kit serieuzere problemen aanpakken, zoals kritieke systeeminfecties die opstarten vanuit een veilige omgeving vereisen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Panda Dome Essential

    Koop je serie en download je software van de website of online winkel van de uitgever.

    Opmerkingen over Panda Dome Essential

    Patrick BABAULT
    Patrick BABAULT
    25 apr. 2021 11:59on dlcompare.fr
    Très bon antivirus léger et efficace. Je recommande.
    Zeer goede, lichte en efficiënte antivirus. Ik raad het aan.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief