Eneba COM
 
 

RPG Maker VX Ace - DS+ Resource Pack

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    RPG Maker VX Ace - DS+ Resource Pack is een robuuste software-uitbreiding voor het gerenommeerde RPG Maker VX Ace. Deze downloadbare content (DLC) is ontworpen om de creatieve grenzen van de originele RPG Maker VX Ace te verbreden, door gebruikers te voorzien van een uitgebreide reeks extra graphics, geluidseffecten en andere middelen om hun spelcreatie-ervaring te verbeteren.



    RPG Maker VX Ace - DS+ Resource Pack biedt een breed scala aan hoogwaardige middelen die tegemoet komen aan de smaak van zowel beginnende als ervaren spelontwikkelaars. Het pakket bevat professioneel gemaakte pixel art middelen, die doen denken aan klassieke RPG's, die kunnen worden gebruikt om meeslepende werelden te bouwen en meeslepende verhaallijnen te creëren. Deze bronnen omvatten alles van tilesets en personagesprites tot animaties en audiobestanden, en omvatten alle elementen die nodig zijn voor het ontwerpen van een unieke RPG.



    Een van de opvallende kenmerken van het RPG Maker VX Ace - DS+ Resource Pack is de intuïtiviteit en het gebruiksgemak. De bronnen zijn direct compatibel met de RPG Maker VX Ace software en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in elk project. De uitgebreide aard van dit pakket bespaart ontwikkelaars het gedoe van het vinden van individuele middelen, zodat ze zich kunnen concentreren op de creatieve aspecten van spelontwikkeling.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : RPG Maker VX Ace

    Beste prijzen voor RPG Maker VX Ace DS+ Resource Pack

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over RPG Maker VX Ace - DS+ Resource Pack

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief