Instant Gaming EU
 
 

City Game Studio: a tycoon about game dev

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    City Game Studio: A Tycoon about Game Dev is een energieke, meeslepende simulatiegame die spelers de spanning en uitdagingen laat ervaren van het runnen van hun eigen gameontwikkelingsbedrijf. Je begint met een klein team, beperkte middelen en een droom om de volgende grote hit in het game-universum te bouwen. De reis van de speler door het spel omvat het beheren van middelen, het inhuren van werknemers, het ontwikkelen van technologie en het navigeren door de ingewikkelde dynamiek van de game-industrie.



    Als speler kun je je creativiteit de vrije loop laten terwijl je games ontwerpt en ontwikkelt die voldoen aan verschillende voorkeuren en demografische groepen. In de game kun je experimenteren met verschillende genres, geavanceerde technologie integreren en zelfs marketingcampagnes en feedback van consumenten beheren. De ultieme uitdaging is om voorop te blijven lopen in het steeds veranderende landschap van de game-industrie en de relevantie en winstgevendheid van je bedrijf te behouden.



    City Game Studio: A Tycoon about Game Dev is niet zomaar een game over het maken van games. Het biedt een diepe duik in de complexiteit van het beheren van een bedrijf, het nemen van strategische beslissingen onder druk en het voortdurend innoveren om de concurrentie voor te blijven. Het is een spannende verkenning van de gamewereld vanuit het perspectief van een ontwikkelaar, verpakt in boeiende gameplay en een meeslepend verhaal.

    Lees verder

    Beste prijzen voor City Game Studio a tycoon about game dev

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over City Game Studio: a tycoon about game dev

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief