Eneba COM
 
 

RPG Maker VX Ace - Futuristic Tiles Resource Pack

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    RPG Maker VX Ace - Futuristic Tiles Resource Pack is de DLC van RPG Maker VX Ace. Het is een indrukwekkende toevoeging aan de gereedschapskist van elke spelontwikkelaar. Deze software heeft een uitgebreide verzameling gedetailleerde, hoogwaardige tegels die zijn ontworpen om meeslepende, futuristische omgevingen te creëren. Of je nu een sci-fi stadslandschap, een buitenaardse planeet of een hightech ruimteschip bouwt, deze tiles bieden de flexibiliteit en variatie die je nodig hebt om je visie tot leven te brengen.



    Deze tegels zijn niet alleen visueel verbluffend, ze zijn ook ongelooflijk veelzijdig. RPG Maker VX Ace - Futuristic Tiles Resource Pack bevat meerdere lagen die op elke gewenste manier gecombineerd kunnen worden, voor eindeloze aanpassingsmogelijkheden. Met deze tegels kunt u ingewikkelde, meerlaagse omgevingen maken die uw spelers zullen boeien.



    Naast de tiles bevat RPG Maker VX Ace - Futuristic Tiles Resource Pack ook een verscheidenheid aan extra resources om je spelontwikkelingservaring te verbeteren. Van sprites voor personages tot geluidseffecten, dit pakket biedt de hulpmiddelen die je nodig hebt om een volledig gerealiseerde, boeiende spelwereld te ontwikkelen. Met deze software is de enige limiet aan wat je kunt maken je eigen verbeelding.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : RPG Maker VX Ace

    Beste prijzen voor RPG Maker VX Ace Futuristic Tiles Resource Pack

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over RPG Maker VX Ace - Futuristic Tiles Resource Pack

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief