Instant Gaming EU
 
 

Game Character Hub

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Game Character Hub is een robuuste softwareoplossing die dient als uitgebreid platform voor het ontwerpen van gamekarakters. Met deze geavanceerde tool kun je personage-assets maken, bewerken en beheren met opvallende efficiëntie en precisie. Of je nu een onafhankelijke ontwikkelaar bent of deel uitmaakt van een groter team, Game Character Hubbiedt een scala aan functies die zijn ontworpen om het maken van personages te stroomlijnen, waardoor je tijd bespaart en je creatieve potentieel wordt vergroot.



    De gebruiksvriendelijke interface van de software maakt zelfs complexe taken intuïtief, van het aanpassen van de afmetingen van het personage tot het maken van geanimeerde sprites. Het ondersteunt een breed scala aan grafische formaten, waardoor het compatibel is met de meeste game engines en software voor het maken van artwork. Met Game Character Hub kun je ook effectief lagen beheren en elk aspect van je personage onafhankelijk onderzoeken en aanpassen. Het biedt zelfs een uitgebreid kleurenpalet voor nauwkeurige kleurselectie.



    Bovendien gaat Game Character Hub verder dan alleen het maken van personages. Het is een platform dat je creatieve ontwikkeling ondersteunt en functies biedt zoals karaktersjablonen om je ontwerpen een vliegende start te geven en geavanceerde gereedschappen om verschillende artistieke stijlen te verkennen. Daarnaast heeft de software een asset-bibliotheek die door een community wordt aangestuurd, zodat gebruikers bronnen kunnen delen en downloaden, wat een eindeloze bron van inspiratie en materialen voor je projecten oplevert.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Game Character Hub

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Game Character Hub

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief