Instant Gaming EU
 
 

Game Character Hub: Portfolio Edition

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Game Character Hub: Portfolio Edition is onmisbare software voor zowel amateur- als professionele gameontwikkelaars en biedt een alles-in-één platform voor het maken en bewerken van 2D-gamepersonages. Met deze software kun je personages vanaf nul ontwerpen of een bestaand personage aanpassen, zodat je met een paar klikken je visie tot leven kunt brengen. Het ondersteunt meerlaagse en meerdelige personages, waardoor je de flexibiliteit hebt om complexe en unieke personages te maken.



    Game Character Hub: Portfolio Edition valt op door zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide toolset. Het biedt een reeks opties zoals tools voor beeldbewerking, kleurenpalet en laagbeheer, waarmee je moeiteloos ingewikkelde karakterontwerpen kunt maken. De software ondersteunt ook het importeren van eigen assets en afbeeldingen, wat zorgt voor creatieve vrijheid en veelzijdigheid.



    Game Character Hub: Portfolio Edition heeft ook een functie voor het maken van karaktersheets, die cruciaal zijn voor animatie en game-ontwikkeling. Met deze functie kun je verschillende poses en uitdrukkingen voor je personages maken en ze netjes ordenen in een sheet. Bovendien kun je met de software je creaties exporteren in verschillende bestandsformaten, waardoor het gemakkelijker wordt om je ontwerpen te integreren in je game-ontwikkelingspijplijn.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Game Character Hub Portfolio Edition

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Game Character Hub: Portfolio Edition

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief