Eneba COM
 
 

Surfshark

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Surfshark is een krachtig virtueel privénetwerk (VPN) dat is ontworpen om gebruikers een robuuste oplossing voor online privacy te bieden. Het garandeert het hoogste niveau van beveiliging en privacy door uw internetverbinding te beschermen met AES-256-GCM-codering van militaire kwaliteit. De privacygerichte functies van Surfshark, waaronder CleanWeb, MultiHop en Whitelister, versterken de bescherming van online gegevens en houden uw online activiteiten veilig voor nieuwsgierige ogen.



    Naast privacy biedt Surfshark ook een naadloze browse-ervaring. De NoBorders-modus geeft gebruikers toegang tot het internet zonder geografische beperkingen, waardoor het een uitstekend hulpmiddel is om regionale inhoudsblokken te omzeilen. Bovendien biedt het beleid voor onbeperkte apparaten van de software een extra voordeel, zodat u en uw gezin al uw apparaten kunnen beveiligen met één abonnement.



    Tot slot wordt Surfshark geprezen om zijn gebruiksvriendelijke interface en uitstekende klantenondersteuning. De software is eenvoudig te navigeren, met duidelijke en intuïtieve bediening. Het biedt 24 uur per dag klantenservice met live chat en e-mailondersteuning om ervoor te zorgen dat eventuele problemen snel worden opgelost. Al deze eigenschappen maken Surfshark tot een topkeuze in de wereld van VPN-services.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Surfshark

    Koop je serie en download je software van de website of online winkel van de uitgever.

    Opmerkingen over Surfshark

    • Technische informatie

    • Officiële website : Surfshark
    • Categorieën : Veiligheid , VPN
    • Uitgever : Surfshark
    • Verschijningsdatum : 14 maart 2018
    • Systeemvereisten
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief