7 Days to Die verlaat na 10 jaar eindelijk Early Access

7 Days to Die verlaat na 10 jaar eindelijk Early Access

7 Days to Die is een survival horror videogame die zich afspeelt in een open wereld, ontwikkeld door The Fun Pimps. Het spel werd via Early Access uitgebracht op Steam voor Microsoft Windows en Mac OS X op 13 december 2013, en voor Linux op 22 november 2014. Met bijna 10 miljoen verkochte exemplaren in de afgelopen jaren heeft 7 Days to Die het survival-genre gedefinieerd, met ongeëvenaarde crafting en world-building content.

7 Days to Die speelt zich af in een meedogenloze post-apocalyptische wereld die wordt overspoeld door ondoden en is een unieke combinatie van first person shooter, survival horror, tower defense en role playing games. Gevechten, knutselen, plunderen, mijnen, verkenning en karaktergroei komen aan bod op een manier die door fans wereldwijd met gejuich is ontvangen.

Op 12 april 2024, na meer dan 10 jaar ontwikkeling, zijn The Fun Pimps verheugd om aan te kondigen dat 7 Days to Die Early Access verlaat met de lancering van de volgende update, versie 1.0:

 

 

"As 7 Days to Die transitions out of Early Access, The Fun Pimps have shared the launch dates for PC and Console Alpha 22 (now 1.0), the roadmap of planned future updates and features across all platforms, and the game's new pricing."

7 Days to Die versie 1.0 Stable staat gepland voor release in juni 2024, en de Console-versie volgt in juli, een paar weken na de PC 1.0 Stable lancering. Hier is een glimp van de aankomende updates die worden verwacht in de officiële release:

  •  Volledige revisie van voertuigassets
  •  Introductie van nieuwe dieren, een gore-systeem voor zombies en zombie-variantie
  •  Verbeterde visuele effecten en graphics
  •  Implementatie van controllerondersteuning
  •  En nog veel meer

Samen met de aankondigingsvideo op YouTube hebben The Fun Pimps ook een uitgebreide FAQ vrijgegeven om nog openstaande vragen van spelers te beantwoorden.

Met de aanstaande stabiele release van 7 Days to Die 1.0 zal de prijs van het spel op alle platforms en in alle winkels stijgen. Maar maak je geen zorgen, want de ontwikkelaars bieden een grote Last Chance-weekuitverkoop van 22 april tot 29 april 2024. Dit is een laatste kans voor spelers om het spel aan te schaffen voordat de prijs stijgt. Mis deze kans niet; gebruik onze prijsvergelijker om 7 Days to Die vandaag nog aan te schaffen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief