Instant Gaming EU
 
 

A Plague Tale: Innocence is gratis op de PC

A Plague Tale: Innocence is gratis op de PC

Elke week is het een beetje dezelfde situatie die zich voordoet, en dat is niet tot ongenoegen van de gamers. Sinds Epic Games begon met het wekelijks aanbieden van spellen, zijn er niet minder dan honderd spellen toegevoegd aan de bibliotheken van de meest ijverige gamers die deze afspraak niet elke week gemist hebben. Natuurlijk zijn de aangeboden spellen divers en uiteenlopend, er is voor elk wat wils, en er zijn ook spellen van allerlei soorten, van onafhankelijke spellen tot AAA. Deze week zijn het A Plague Tale: Innocence en Speed Brawl die hun plaats in je bibliotheek zullen vinden. 

[Update: het tweede gratis spel deze week is eindelijk Minit, het lijkt erop dat Epic Games het op het laatste moment veranderde...]

Als je het gemist hebt, is A Plague Tale: Innocence een avonturenspel over twee broers en zussen, Amicia en Hugo. Hun leven wordt op z'n kop gezet als hun familie het doelwit wordt van de soldaten van de Inquisitie en ze moeten vluchten voor hun leven. Maar dat is niet de enige dreiging waarmee ze te maken krijgen, want de Zwarte Dood verspreidt zich ongebreideld en er zijn overal zwermen ratten. A Plague Tale: Innocence is een spel dat zich afspeelt in de Middeleeuwen en dat sluip- en infiltratie-mechanieken bevat. Je bestuurt Amicia, en ze heeft alleen een katapult, waarmee ze verschillende projectielen kan werpen, maar vechten is niet haar sterkste kant. In plaats daarvan zijn sluwheid en afleiding haar beste troeven, en ze kan ook rekenen op de hulp van Hugo, haar kleine broertje, om bepaalde hindernissen te overwinnen. 

 


Het tweede spel dat je deze week gratis kunt krijgen is Speed Brawl, een run-and-gun platformer met vechtspel elementen, waarin je met snelheid door levels gaat terwijl je de vijanden die je in de weg staan raakt. Aan het eind van de 19e eeuw vielen buitenaardse wezens van de maan, de Selenieten, de stad Londen binnen. De dreiging werd verslagen en de Selenieten worden nu gebruikt voor arbeid en vermaak in het populaire spel Speed Brawl. Het spel bevat een vijftigtal levels, en zes vechters met elk hun eigen unieke eigenschappen. 

 


Je kunt beide spellen vanaf vandaag 17 uur tot volgende week donderdag krijgen, maar intussen heb je nog een paar uur om Mothergunship en Train Sim World 2 te bemachtigen, voor ze plaats maken voor A Plague Tale Innocence en Speed Brawl.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief