BG PPC IG EN
 
 

A Plague Tale: Requiem

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Hugo en Amicia zijn twee broers en zussen die zijn geboren in een rijke Franse familie in de 14e eeuw. Helaas lijdt Hugo aan een bloedziekte van onbekende oorsprong die hen beiden tot doelwit van de inquisitie maakt in een tijd waarin de Zwarte Dood het land teistert. Rottende lijken stapelen zich op in de straten en zwermen ratten verspreiden de pest zonder dat iemand deze kan stoppen.



    A Plague Tale: Requiem speelt zich af zes maanden na de gebeurtenissen in A Plague Tale: Innocence. Hugo en Amicia zijn nog niet helemaal hersteld van hun vorige avontuur en ze besluiten naar Zuid-Frankrijk te reizen na geruchten over een eiland waar ze misschien een remedie voor Hugo's ziekte kunnen vinden. Ze beginnen aan een hachelijke reis waarin ze het opnemen tegen nieuwe vijanden en oude bedreigingen.



    A Plague Tale: Requiem is een third-person actie-avontuur met een sterke nadruk op stealth-mechanica. Het biedt ook meer gevechtsmechanismen dan zijn voorganger. Beide hoofdpersonen zijn een beetje volwassen geworden en Amicia kan nu gebruik maken van nieuwe wapens om vijanden op afstand te houden. Ondertussen is Hugo's mysterieuze band met de ratten op de een of andere manier versterkt, en kan hij de knaagdierzwermen tijdelijk besturen voor een verwoestend effect.



    Deze nieuwe aflevering in de serie werpt een nieuw licht op het leven van twee kinderen die te snel ouder moesten worden om te overleven in duistere tijden en biedt je een unieke spelervaring.

    Lees verder

    Beste prijzen voor A Plague Tale Requiem

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over A Plague Tale: Requiem

    David Subercaze
    David Subercaze
    16 sep. 2022 14:53on dlcompare.fr
    J'ai adoré le 1, le 2 j'ai un petit peu peur, je ne sais pas trop à quoi m'attendre. Si le jeu reste un chef-œuvre tant mieux pour nous.
    Ik vond de eerste geweldig, de tweede ben ik een beetje bang, ik weet niet echt wat ik kan verwachten. Als het spel een meesterwerk blijft, goed voor ons.
    loulou1971
    loulou1971
    5 sep. 2022 23:51on dlcompare.fr
    J'espére qu'il sera à la hauteur du premier au niveau gameplay. Je pense au niveau du graphisme que l'on va en prendre plein les yeux. J'ai hate de voire les video du jeux quand il va sortir.
    Ik hoop dat het qua gameplay op het niveau van de eerste komt. Ik denk dat de graphics geweldig zullen zijn. Ik kan niet wachten om de video van het spel te zien als het uitkomt.
    6314ec1107d81@21nowayy
    6314ec1107d81@21nowayy
    4 sep. 2022 20:22on dlcompare.fr
    raiment incroyable le jeu est beau et l'histoire captivante, premier était vraiment génial, j'espère que celui sera dans la même veine, mais les graphismes ont l'air top ! L'histoire donne bien envie aussi.Le premier était vraiment bien foutu, à voir si celui là est aussi bien,super jeux bonne suite hate de continuer cette aventure !!!Le premier était magnifique, ésperons que celui-ci soit à la hauteurj'ai pas encore essayer ce jeux mais je vais essayer le jeux pour voire comment il et si il et
    De eerste was echt geweldig, ik hoop dat deze in dezelfde trant zal zijn, maar de graphics zien er geweldig uit! De eerste was echt goed, ik hoop dat deze in dezelfde trant zal zijn, maar de graphics zien er geweldig uit, het verhaal is ook geweldig.
    Sarge T.
    Sarge T.
    1 sep. 2022 23:12on dlcompare.com
    The first game was great, so I'm definitely looking forward to seeing how they'll build upon this new universe/IP, and how they'll add new features/gameplay elements to it! :D
    Het eerste spel was geweldig, dus ik kijk er zeker naar uit om te zien hoe ze zullen voortbouwen op dit nieuwe universum/IP, en hoe ze er nieuwe functies/gameplay-elementen aan zullen toevoegen! :D
    630e7ded8b3e7@marc0sj
    630e7ded8b3e7@marc0sj
    30 aug. 2022 23:21on dlcompare.es
    la verdad es un juego bastante bueno con muy buena tematica y ambientacion, es un juego que engancha mucho y lo recomiendo al 100%.
    The truth is een vrij goed spel met een zeer goed thema en sfeer, het is een spel dat veel boeit en ik beveel het 100% aan.
    63054a2bd5e8f@xfrezzert
    63054a2bd5e8f@xfrezzert
    30 aug. 2022 10:29on dlcompare.es
    Espero que su ambientación y jugabilidad sean parecidos o hasta mejorados del primero, lo estoy esperando con ganas la verdad a ver qué sucede. Espero comprarlo con ansias
    Ik hoop dat de setting en gameplay vergelijkbaar of zelfs beter zijn dan de eerste, ik ben echt benieuwd wat er gaat gebeuren. Ik kijk ernaar uit om het te kopen
    J3llyInMyB3lly
    J3llyInMyB3lly
    28 aug. 2022 20:51on dlcompare.com
    Definitely going to play it day one. Can't wait. Can't say more about it since it's not out yet but damn, what I saw looks promising.
    Ik ga het zeker spelen op dag één. Ik kan niet wachten. Ik kan er niet meer over zeggen omdat het nog niet uit is, maar wat ik gezien heb ziet er veelbelovend uit.
    Volijeep974
    Volijeep974
    28 aug. 2022 01:06on dlcompare.fr
    l'ambiance est très lugubre et plaisant ,super jeu, Hate de voir ce que le jeu nous prepare
    de sfeer is zeer somber en aangenaam, geweldig spel, kan niet wachten om te zien wat het spel voor ons bereidt
    Ahriman
    Ahriman
    26 aug. 2022 02:17on dlcompare.com
    sequel of the best narrative game. rats gonna be everywhere again, can't wait!
    het vervolg van het beste verhalende spel. ratten zullen weer overal zijn, kan niet wachten!
    Athemith
    Athemith
    26 aug. 2022 02:15on dlcompare.fr
    Oh ouiiii, enfin la suite! j'ai hâte! Le premier est une masterclass, j'espère ne pas être déçu.
    Oh ja, eindelijk het vervolg! Ik kan niet wachten! De eerste is een masterclass, ik hoop dat ik niet teleurgesteld zal worden.
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : A Plague Tale Requiem
    • Categorieën : Actie , Avontuur
    • Uitgever : Focus Entertainment
    • Ontwikkelaar : Asobo Studio
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 17 oktober 2022
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10 (64-bits)
      • CPU : Core i5-4690K / FX-8300
      • RAM : 16 GB
      • GPU : GeForce GTX 970 / Radeon RX 590
      • Opslagruimte : 55 GB
      • Aanbevolen
      • CPU : Core i7-8700K / Ryzen 5 3600
      • RAM : 16 GB
      • GPU : GeForce RTX 3070 / Radeon RX 6800 XT
      • Opslagruimte : 55 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 16ESRB AO
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief