Instant Gaming EU
 
 

A Plague Tale: Innocence lanceert in juli op Switch

A Plague Tale: Innocence lanceert in juli op Switch

A Plague Tale: Innocence is een avontuur dat je niet onverschillig laat. Het verhaal van een stel broers en zussen van adellijke afkomst die moeten zien te overleven aan de narigheid van het leven in een door ziekte verwoest Frankrijk is een emotionele ervaring die moeilijk te vergeten is, zeker als je de hele situatie in ogenschouw neemt. Het is het jaar 1349 en Frankrijk is tijdens de Honderdjarige Oorlog binnengevallen door de Engelse troepen. Overleven is al moeilijk genoeg, zelfs voor welgestelde mensen, maar er is een nieuwe bedreiging verschenen in de vorm van een dodelijke plaag. De Zwarte Dood verspreidt zich door Europa en de angst voor de pest is zo groot dat zelfs de Inquisitie genadeloos jaagt op iedereen die in contact kan komen met een geïnfecteerde. Als gevolg daarvan worden Amicia en haar broertje Hugo, die sinds zijn geboorte met een vreemde ziekte is behept, opgejaagd door de troepen van de Inquisitie, en dit leidt tot een episch avontuur waarin ze alles zullen moeten doen wat nodig is om te overleven.

A Plague Tale: Innocence is een survival horror avontuur dat zijn protagonisten op vele manieren tot het uiterste drijft, want het beeldt een door oorlog en ziekte geteisterde wereld uit waar een mensenleven zo goed als niets meer waard is. Amicia moet voor haar kleine broertje zorgen terwijl ze een geneesmiddel voor zijn ziekte zoekt en aan de Inquisitie ontsnapt. Omdat ze niet in staat is het in een gevecht tegen hen op te nemen, zal ze de schaarse middelen en vaardigheden die ze heeft zo goed mogelijk moeten gebruiken om de moeilijke situaties levend door te komen. Maar de ergste vijand die ze in het spel heeft zijn niet de soldaten, maar de pest. Ze krijgt te maken met enorme zwermen ratten die elke hoek teisteren en wier beet haar kan besmetten met de pest.

 

 

Het spel biedt je een meeslepende ervaring die al op verschillende platforms de aandacht van veel spelers trok, maar een nieuwe verbeterde versie komt binnenkort beschikbaar. A Plague Tale: Innocence komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X/S met verbeterde graphics in 4K UHD en 60 FPS. Ook is het spel op 6 juli voor het eerst verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief