A Total War Saga: Troy heeft vanaf morgen multiplayer modus

A Total War Saga: Troy heeft vanaf morgen multiplayer modus

Creative Assembly heeft een lange geschiedenis in het ontwikkelen van geweldige strategiespellen en heeft de Total War-serie tot zijn vlaggenschip gemaakt. Ze hebben een breed scala aan titels uitgebracht die vele historische perioden bestrijken, maar ook enkele gedenkwaardige titels die zich richten op fantasiescenario's, zoals Total War: Warhammer en het vervolg daarop. In alle gevallen leveren Total War-spellen spectaculaire gevechten met veel eenheden en een indrukwekkend strategiespelsysteem, wat voor alle titels in de franchise geldt. A Total War Saga: Troy is niet anders, en hoewel sommige spelers hebben geklaagd over de AI in het spel, heeft het een goed percentage volgelingen, die zeker enthousiast zullen zijn om gloednieuwe multiplayer-functies te zien die alle spelers vanaf morgen zullen kunnen uitproberen.

A Total War Saga: Troy biedt gevechten voor maximaal acht spelers in de multiplayer modus. De nieuwe functie zal op 26 november in het spel worden geïmplementeerd, maar zal tot die tijd niet beschikbaar zijn in de bètaversie, dus je kunt verwachten dat er in de komende weken veranderingen zullen optreden. Ze zijn van plan om de multiplayerstand uit te breiden met de ondersteuning van community maps, een nieuwe coöperatieve campagne en nog meer functies in de toekomst.

 

 

We zullen de komende weken meer informatie hebben over al deze uitbreidingen, maar ze zullen de manier waarop de meeste spelers het spel benaderen zeker veranderen, en ze zullen allianties tussen spelers en samenwerking een vrij belangrijke factor maken in A Total War Saga: Troy als het gaat om multiplayer gevechten. Ook het feit dat we meerdere legers op het veld hebben betekent dat we onvermijdelijk gevechten zullen zien die spectaculairder zijn dan ooit, waarbij het aantal variabelen veel moeilijker te controleren zal zijn voor spelers, wat de strategische kant van het spel nog interessanter maakt.

Als je de beste prijs wilt vinden om A Total War Saga: Troy te kopen, kun je te allen tijde gebruik maken van onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief