Instant Gaming EU
 
 

A Total War Saga: Troy ontvangt deze maand een nieuwe DLC

A Total War Saga: Troy ontvangt deze maand een nieuwe DLC

Al degenen die bekend zijn met Total War-spellen weten dat Creative Assembly na de release via DLC heel wat nieuwe facties aan hun spellen toevoegt. Het gebeurde met Total War: Warhammer en Total War: Warhammer II en het is hetzelfde voor A Total War Saga: Troy. Over het algemeen is het een goede manier om de beschikbare content in elk spel te verbeteren met nieuwe helden, eenheden en tactische opties. Het stelt ze ook in staat om de spelers geïnteresseerd te houden in hun spellen en stelt ze in staat om precies die content te krijgen die ze willen voor hun spellen, in plaats van dat ze vanaf het begin te maken krijgen met een enorm aantal opties. Natuurlijk moet je voor die DLC's betalen, maar dat is iets wat de meesten van ons inmiddels gewend zijn, en de extra content is meestal het geld waard, in het geval van Total War-games in ieder geval.

Maar er zullen deze maand een aantal nieuwe facties en hun respectievelijke helden beschikbaar zijn voor de fans van A Total War Saga: Toy in een nieuwe DLC. Ajax, de reus van Salamis, en Diomedes, koning van Argos, geven een naam aan het nieuwe DLC-pakket, dat in totaal 18 nieuwe eenheden voor het spel bevat. De soldaten van Salamis zijn gericht op de verdediging en ze hanteren enorme schilden. Aan de andere kant brengt Argos op het slagveld "goed afgeronde bijl en zwaardinfanterie, gecombineerd met snelle flankerende eenheden".

 

 

Ajax & Diomedes Faction Pack introduceert ook een nieuw type eenheid, Paragon, die de veteranenversie van de respectievelijke reguliere eenheid zijn, maar met verbeterde mogelijkheden en krachten. De DLC bevat ook de Thebe gevechtskaart, vier nieuwe factiemechanica en een nieuw speciaal evenement om Troy te veroveren (het Palladium stelen).

Als je Ajax en Diomedes wilt toevoegen aan de lijst met helden in A Total War Saga: Troy, is het nieuwe DLC-pakket op 28 januari verkrijgbaar in de Epic Games Store. Als je het spel op Steam wilt spelen, moet je wachten tot augustus 2021. Het moet op die datum beschikbaar zijn op Valve's platform, samen met al zijn DLC's.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief