Eneba COM
 
 

Alien Isolation is gratis voor PC

Alien Isolation is gratis voor PC

Een paar dagen geleden vertelden we je over de kerstactie van de Epic Games Store. In plaats van elke week een gratis spel weg te geven, bieden ze vijftien verschillende gratis spellen aan gedurende meerdere weken. Als je dit net gehoord hebt, heb je de kans gemist om Cities: Skylines, Oddworld: New n Tasty, The Long Dark en Defense Grid te pakken te krijgen, maar je hebt nog tijd om een gratis exemplaar van Alien Isolation voor de PC te pakken, dat nog een paar uur beschikbaar zal zijn. Het wordt vanavond vervangen door een nieuwe titel, en misschien weten we al welke het zal zijn. Een lijst die op Twitter is gepost is volledig correct over de lijsten die tot nu toe zijn uitgebracht, en het is waarschijnlijk dat het ook correct is over de komende lijsten. Volgens het rapport zou Metro 2033 later vandaag beschikbaar moeten zijn, maar aangezien er geen officiële bevestiging is, kun je het beste een bezoek brengen aan de Epic Games Store om te zien of het waar is of niet.

 

 

Alien Isolation is een 2014 survival horror game ontwikkeld door Creative Assembly. Het vindt plaats vijftien jaar na de gebeurtenissen in de originele Alien-film, en het plaatst je in de schoenen van Amanda Ripley terwijl ze de verdwijning van haar moeder onderzoekt. Ze zal uiteindelijk in een soortgelijke situatie als haar moeder in de film terechtkomen, gevangen in een ruimtestation terwijl ze wordt opgejaagd door een dodelijk buitenaards wezen. Alleen door het gebruik van gadgets die ze kan maken met de materialen die ze vindt tijdens het verkennen van de plek, zal ze in staat zijn om deze nachtmerrieachtige plek te ontvluchten. Vreemdelingenfans zullen het spel zeker leuk vinden, want het doet hen denken aan hun favoriete film.

 

 

Ga dus zo snel mogelijk naar de Epic Games Store om je exemplaar van Alien Isolation te claimen, en vergeet niet terug te komen als je de komende dagen meer gratis games wilt krijgen. Als je een van de games die je hebt gemist voor de beste prijs wilt krijgen, kun je deze altijd vinden op onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief