Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Aliens: Fireteam Elite krijgt een nieuwe klasse

Aliens: Fireteam Elite krijgt een nieuwe klasse
NEWS9 sep. 2021 15:00

De films in de Alien serie zijn de inspiratiebron geweest voor veel spellen, maar een groep koloniale mariniers tegen dodelijke xenomorphs laten vechten kan beschouwd worden als een klassiek thema in actiespellen. In plaats van je te verdiepen in de meer survival-horror kant van de populaire franchise zoals Alien Isolation, kun je in Aliens: Fireteam Elite met de hulp van je vrienden tientallen dodelijke buitenaardse wezens neerschieten, veel op de manier van de Aliens film die James Cameron in 1986 regisseerde. Ontwikkelaar Cold Iron heeft de nadruk gelegd op coöperatieve multiplayer gameplay en intense schietactie om een intense ervaring te leveren met Aliens: Fireteam Elite. Het spel is een hit onder de fans van de franchise, vooral onder hen die van de tweede film hielden, en nu het begin van het eerste seizoen om de hoek staat, heeft de ontwikkelaar wat meer onthuld over de nieuwigheden die het in het spel brengt.

 

 

Aliens: Fireteam Elite Season 1 komt in de vorm van een gratis update die vier verschillende wapens toevoegt aan het arsenaal dat de koloniale mariniers ter beschikking staat: Type 88 Heavy Assault Rifle, L33 Pike Rifle, L59 Minigun, en N79 EVA Laser Handgun. Ze zorgen voor extra vuurkracht voor je squad, maar als je meer verdedigende opties nodig denkt te hebben, brengt een nieuwe klasse dit seizoen veel nut. De Phalanx klasse offert vuurkracht op om een massief inklapbaar schild te dragen dat hen tot een mobiele vesting maakt. Het voornaamste nadeel van zo'n defensieve opstelling is dat ze maar met één hand kunnen schieten, maar hun vermogen om een Shock Pulse af te vuren om naderende vijanden in hun spoor te stoppen is genoeg om ze tot een heel waardevolle aanwinst te maken voor elk team koloniale mariniers.

De update voegt ook tal van nieuwe aanpassingsmogelijkheden toe voor je mariniers en hun wapens, en veel bugfixes en kleine veranderingen. Je kunt alle details bekijken in de Aliens: Fireteam Elite Season 1officiële patch notes. Wil je in de strijd springen om samen met je vrienden een paar dodelijke aliens af te slachten, bezoek dan gerust onze prijsvergelijker om Aliens: Fireteam Elite tegen de beste prijs te kopen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Restore your honor in Like a Dragon: Ishin! - 57
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief