BG PPC IG EN
 
 

Aliens: Fireteam komt in augustus uit

Aliens: Fireteam komt in augustus uit

De films in de Alien serie zijn een onophoudelijke bron van inspiratie voor makers van videospelletjes. De eindeloze strijd van de koloniale mariniers tegen de dodelijke xenomorphs, die in de tweede film begon, is de basis geweest van tal van spellen die nogal wat aanhangers hebben, en de release van een nieuw spel dat zich op dat thema richt, doet allen bruisen van opwinding. Aliens: Fireteam is een nieuw coöperatief spel voor meerdere spelers dat je meeneemt naar de exomoon LV-426 om als Colonial Marine te strijden tegen hordes xenomorphs. Het spel bevat vier campagnes die je coöperatief kunt spelen met andere personages die bestuurd worden door vrienden of de AI. Je komt in omgevingen die de fans van Alien bekend zullen voorkomen, en je kunt kiezen uit verschillende specialisaties voor je marinier, elk met andere mogelijkheden.

Aliens: Fireteam is een third-person shooter die inspiratie haalt uit de Left 4 Dead serie om een spannende ervaring vol actie te leveren, en het legt minder de nadruk op survival horror dan eerdere delen in de serie, zoals het veelgeprezen Alien: Isolation. Op een bepaalde manier is het meer verwant aan de Aliens film uit 1986 die geregisseerd werd door James Cameron dan aan de originele Alien film van Ridley Scott. 

 

 

Ontwikkelaar Cold Iron Studio heeft zojuist bevestigd dat de release van het spel gepland is voor 24 augustus, maar het zal lanceren met een iets andere naam: Aliens: Fireteam Elite. Er is niets gespecificeerd over de redenen achter deze verandering, maar het verandert niet echt veel. Aliens: Fireteam Elite zal zeker de favoriet worden van de fans van de franchise, vooral van diegenen die graag tegen de dodelijke buitenaardse levensvormen vechten in plaats van met alle mogelijke middelen aan ze proberen te ontsnappen. Je vindt het spel nu al tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief